18 oktober 2019

Doet u mee aan de stille Mars voor het Leven 2019?

L.S.

Op D.V. 16 november a.s. wordt weer een stille Mars voor het Leven gehouden, dit keer vanuit de Jaarbeurs in Utrecht.
Nog steeds vinden er jaarlijks - alleen al in Nederland! - meer dan 30.000 abortussen plaats! Hoe in en in triest!

Met de stille Mars voor het Leven die Schreeuw om Leven elk jaar organiseert wordt aandacht gevraagd voor de beschermwaardigheid van het ongeboren leven en wordt er op gewezen dat er hulp is voor onbedoeld zwangere meisjes en vrouwen. Voor bredere informatie verwijzen we u naar de site van de Stichting Schreeuw om Leven. https://www.schreeuwomleven.nl/

We hopen dat u / jij dit jaar (weer) mee doet aan deze waardige stille tocht. Nu dus door het centrum van Utrecht.

Als Werkgroep Geldermalsen e.o. van Schreeuw om Leven hebben we er voor gekozen dit keer gezamenlijk met auto's te rijden. En wel als volgt:

 1. verzamelen om 10.00 uur op de centrale parkeerplaats aan de Laan van Leeuwenstein in Geldermalsen; fietsen kunnen in de stalling van de Bethelkerk worden geplaatst;
 2. vertrek om uiterlijk 10.15 uur vanaf de Laan van Leeuwenstein (nog vast te stellen / af te spreken wie bereid is met zijn of haar auto te rijden);
 3. per auto: de chauffeur + 4 medepassagiers (totaal 5 inzittenden);
 4. rijden naar P+R in Westraven in Utrecht; de chauffeur koopt hier voor €,5.00 een ticket voor de hele dag parkeren, incl. reizen per sneltram naar Utrecht Centraal met 5 personen.
 5. vanaf P+R in Westraven met de sneltram naar Utrecht Centraal, vlakbij de Jaarbeurs;
 6. klein stukje lopen naar de Jaarbeurs.

Op deze manier kan er voor zeer weinig geld worden gereisd naar de Mars voor het Leven 2019. Aan ieder wordt hiervoor een vrijwillige bijdrage gevraagd, te betalen aan de chauffeur, die dit vervolgens overhandigt aan een van de leden van de werkgroep. Gaan er meerderen uit één gezin mee, dan kan de werkgroep desgewenst financieel bijdragen.

Vanaf 1 oktober is aanmelden mogelijk via de site van Schreeuw om Leven: https://schreeuwomleven.nl/

 1. klik daar op de button "Mars voor het Leven 16 november 2019>"
 2. kies: "(Samen) reizen";
 3. klik op "opstapplaats"; je komt dan bij "Aanmelden";
 4. klik op "aanmeldformulier" en volg de instructies. Graag vermelden of je "passagier" bent, of zelf met de auto naar Geldermalsen komt en 4 passagiers meeneemt in je auto. Na inventarisatie van het aantal beschikbare auto's wordt - in overleg met de autobezitters - een definitieve keuze gemaakt.
 5. na de aanmelding ontvangt u van de werkgroep aanvullende relevante informatie.

Hopelijk is bovenstaande voldoende duidelijk. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, mail ons even. Per mail (werkgroepgeldermalsen@schreeuwomleven.nl) aanmelden mag natuurlijk ook.

We hopen dat u / jij ook dit jaar wilt meedoen aan deze stille Mars voor het Leven. Dat we zo met velen in alle stilte toch een stem mogen zijn voor al die kindertjes die niet geboren mogen worden. Maar dat we met deze stille mars ook aangeven, dat er aan meisjes en vrouwen die onbedoeld zwanger werden, hulp geboden kan worden!

We wachten uw / jou aanmelding met belangstelling af en hopen je D.V. 16 november aan de Laan van Leeuwenstein te zien!

ZEGT HET VOORT! Meldt zo veel mogelijk mensen aan! Wat zou het goed zijn als er dit keer 30.000 mensen zouden zijn: voor elk kind "dat door abortus het levenslicht niet zien mag" een mee-loper tijdens deze stille mars!

We hopen en bidden dat we weer een waardige maar bovenal gezegende stille Mars voor het Leven mogen hebben! En dat mede door dit getuigen ons volk, ook m.b.t. de abortuspraktijk, zal terugkeren tot het Woord en de wet van God!


Met vriendelijke groet,
C. (Cees) Duijzer, namens
Werkgroep Geldermalsen e.o.

Copyright foto: Cees van der Wal