11 september 2018

Behoud de kern!

We gaan stemmen

Op 21 november mogen alle kiesgerechtigde inwoners van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal naar de stembus om een gemeenteraad te kiezen die de nieuwe gemeente West Betuwe vorm gaat geven.

Lokale kandidaten

Vanwege de komende fusie hebben we als SGP gekozen voor een lijst met ervaren politici. Tegelijkertijd is er gezorgd voor een zo breed mogelijke spreiding over alle plaatsen van de nieuw te vormen gemeente. Hierdoor hebben inwoners de mogelijkheid te stemmen op een persoon die dichtbij hen woont. Dit komt de vertegenwoordiging van alle plaatsen ten goede.

Al eerder is Lourens van Bruchem aangewezen als lijsttrekker. Hij wordt op de lijst gevolgd door de huidige fractievoorzitter van Neerijnen, Jos van Maanen, en die van Lingewaal, Gian Bareman. De gehele lijst is te vinden op westbetuwe.sgp.nl.

Vertrouwen in de toekomst

De afgelopen 5 jaar hebben we ons met overtuiging, en in afhankelijkheid, ingezet voor alle kernen van de drie gemeenten. Van Spijk tot Ophemert, van Tuil tot Beesd. Met uw hulp willen we dat blijven doen. Daar mag u ons op afrekenen.

We zijn als SGP de afgelopen jaren zo goed mogelijk in contact gebleven met onze inwoners. U als inwoner mag van ons verwachten dat we open en eerlijk zijn over wat we doen, ook als zaken niet lukken. Ons programma is dan ook geen lijst met makkelijke beloften, maar een eerlijke weergave van onze standpunten.

Behoud de kern!

Begin oktober presenteren we ons verkiezingsprogramma met de titel “Behoud de kern”. De komende periode gaan we alle inwoners informeren over onze standpunten. U gaat zeker van ons horen! Ga voor meer informatie gerust even naar onze website.